اردوغان در اجلاس سازمان ملل: منطقی برای توحش اسرائیل وجود ندارد گروسی رسماً نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد روبیو: برخی رهبران جهان برای چند دقیقه دیدن ترامپ التماس می‌کنند! رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل: دوره من عصر طلایی آمریکاست/ به ۷ جنگ پایان دادم هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری ۳ کشور اروپایی از شورای امنیت پسر ۱۳ ساله افغانستانی در چرخ هواپیما قایم شد و سفر کرد! آلمان: تروئیکای اروپایی از راه‌حل‌های دیپلماتیک با ایران استقبال می‌کند گوترش: احکام دیوان دادگستری بین المللی درباره غزه باید اجرایی شوند بائربوک: مردم غره شن و ماسه می‌خورند و آب آلوده می‌نوشند فرانسه رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت روبیو با الجولانی دیدار کرد جزییات دیدار گروسی و عراقچی در نیویورک دیدار لاریجانی با معاون نخست وزیر آذربایجان عراقچی: در صورت اجرای اسنپ‌بک توافق با آژانس از اعتبار خواهد افتاد

ورود بیش از ۴۲۰۰ کامیون به غزه

سازمان ملل متحد اعلام کرد که از زمان آغاز اجرای آتش بس در نوار غزه از یکشنبه گذشته بیش از ۴۲۰۰ کامیون حامل کمک‌های انسانی وارد این باریکه شده اما روز جمعه شاهد ورود کمترین میزان کمک‌ها یعنی ۳۳۹ کامیون بودیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل متحد با بیان اینکه از زمان آغاز اجرای آتش بس در نوار غزه بیش از 4200 کامیون حامل کمک‌های انسانی وارد این باریکه شده است، به کاهش قابل توجه تعداد کامیون‌هایی که روز جمعه وارد شدند، اشاره کرد.

 

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد با استناد به اطلاعاتی که از مقامات رژیم صهیونیستی و کشورهای ضامن توافق آتش بس یعنی قطر، مصر و ایالات متحده دریافت کرده است، گزارش داد که 339 کامیون حامل کمک‌های انسانی روز جمعه وارد غزه شدند که بیانگر کاهش قابل توجه کمک‌ها در این روز است.

 

630 کامیون روز یکشنبه، 915 کامیون روز دوشنبه، 897 کامیون روز سه‌شنبه، 808  کامیون روز چهارشنبه و 653 کامیون در روز پنجشنبه وارد نوار غزه شدند.

 

طبق مفاد توافق آتش بس غزه باید روزانه 600 کامیون حامل کمک‌های انسانی در مرحله اول آتش بس که به مدت 6 هفته ادامه دارد، وارد این باریکه شود که از این کامیون‌ها 50 کامیون حامل سوخت است. قرار است نیمی از این کامیون‌ها به سمت شمال غزه که بیش از 100 روز در یک محاصره خفقان آور بود حرکت کنند؛ جایی که سازمان ملل درباره قحطی قریب الوقوع در آن هشدار داده است.

 

«اری کانگو» سخنگوی دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور انسانی اعلام کرد که سازمان ملل متحد و شرکای آن در سریع‌ترین زمان ممکن برای رساندن حجم بالای کمک‌ها به حدود 2 میلیون و صد هزار نفر در سراسر نوار غزه ویران شده، تلاش می‌کنند.

 

یک منبع دولتی در نوار غزه هم گزارش داد که وضعیت انسانی در شمال این باریکه همچنان بسیار وخیم بوده و نیاز به حمایت فوری و همه جانبه برای تامین سوخت و مواد اولیه جهت امدادرسانی به قربانیان دارد و باید هرچه سریعتر کامیون‌های حامل کمک‌های انسانی به شکل گسترده وارد این منطقه شوند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار